Dobrodošli na nove stranice portala fericanci.net

Kategorija: Razno Objavljeno: Četvrtak, 28 Lipanj 2018 Napisao/la Super User

Poštovani posjetitelji Nezavisnog portala Feričanci - www.fericanci.net

Nakon gotovo dva mjeseca stanke portal ponovno kreće sa svojim radom u novom ruhu, sa nekim starim rubrikama, sa novim logom portala i sa novom energijom da se čuje za naše Feričance kada u tražilice ukucaju Feričanci. Pred nama je sada prebacivanje starih članaka, kojih je bilo oko 600-tinjak i nadamo se da ćemo ih uspjeti vratiti barem većinu. Nedostaje još galerija slika, koja će se dodavati sa vremenom, a nestali su i neki od modula, ali će se zato naći mjesta za nove. Mnogi misle kako ova stranica ne treba postojati jer postoje razne druge stranice, ali ova postoji iz inata i prkosi svima onima, koji bi najradije da je nema. 

Nekoliko riječi o logotipu: Crven, bijeli i plavi su boje našeg svetog barajaka, na crvenom polju je slovo glagoljice "F", koje označava Feričance. U bijelom polju je naziv portala i stranice, a u plavom je crni grozd Frankovke, koja je simbol Feričanaca, po ćemu su Feričanci nadaleko poznati. Zasigurno će se neki pitati zašto glagoljica, a odgovor je radi izgleda i njegovanja starog hrvatskog pisma.

Hvala svima na posjeti, čitajte nas i budite informirani o našem malom selu Feričanci i cijelom području Općine Feričanci pod kojom su mjesta Valenovac, Gazije i Vučijak Feričanački. Nezavisni portal Feričanaca - www.fericanci.net

 

Hitova: 954

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Obavijest o kolačićima

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Radi usklađenosti sa zakonima o zaštiti podataka tražimo da odvojite trenutak i pregledate ključne točke fericanci.net pravila o privatnosti. Ne radi se o promjenama, već samo želimo da proučite neke ključne točke.

Više o kolačićima možete pogledati na Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Uredu